05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Çeyrek asırlık lezzet, artık Ziyafet Pide bünyesinde

Çeyrek asırlık lezzet, artık Ziyafet Pide bünyesinde

33 yıldır Aydınlıların damağında iz bırakan Kokoreçci Yaşar Usta işletmesi, hizmetine Ziyafet Pide bünyesinde devam ediyor. Kuzu kokoreç, ekmek arası sucuk ve uykuluk gibi çeşitlerle sokak lezzetlerini Aydınlılara unutturmayan Kokoreçci Yaşar Usta, aile salonu ile vatandaşların ilk tercih noktalarından oluyor.


1990 yılında ASTİM OSB Kavşağı’nda hizmete başlayan Kokoreçci Yaşar Usta, tadını ve kalitesini 2020’de Aydın’ın lezzet markalarından Ziyafet Pide’nin çatısında buluşturdu. Tek şubesi ile Aydınlıların vazgeçilmezi olan ve ürün çeşitliliği ile her kesime hitap eden Kokoreçci Yaşar Usta, yakın zamanda akşam çorbası servisine başlamaya hazırlanıyor. Değişimlere ve yeniliklere açık olduklarını ancak kaliteden ödün vermediklerini anlatan işletme ortakları Ahmet Salış ve Mustafa Ali Akbaş, hedeflerinin kalite, lezzet ve güven kuralını korumak olduğunu söyledi.

2016 yılında Ata Mahallesi Tepecik Bulvarı’ndaki yeni yerine taşınan ve tadından hiçbir şekilde ödün vermeyen Kokoreçci Yaşar Usta’da kalite ve müşteri memnuniyeti ön plana çıkıyor. Meslekte emekli olmak isteyen Yaşar Usta (Yaşar Çiçek) mesleğini işini ve bilinen tadını güven duyarak 2020 yılında yeni işletme sahiplerine devretti.


LEZZETİ HİÇ DEĞİŞMEDİ
SIRADA ÇORBA SERVİSİ VAR

Yaşar Usta’nın markasını, emeğini ve kalitesini yaşatmak ve daha ileri taşımak için yeni yatırımlara yelken açtıklarını kaydeden işletme ortakları Ahmet Salış ve Mustafa Ali Akbaş, şunları söyledi:
“Çeyrek asırdır Yaşar Usta’nın kokoreçlerini tadan Aydınlıların ilgisi bizi mutlu ediyor. Lezzetin mutfağında Yaşar Ustamız hala var. Hazırlıklarımızı kendisi yapıyor. Lezzetinde değişim söz konusu değil. Akşam 8 gibi kapatıyordu, ancak şimdi gece 03:00’te kapatılıyor. Aydın’da kokoreç denince akla ilk gelenlerden biri Kokoreçci Yaşar Ustadır. Bu güveni ve bilinen lezzeti kendi markamız Ziyafet Pide bünyesinde barındırmak bizim için çok önemli ve kıymetli. İşletmemizde aile salonumuz mevcut. Saat 11:00 – 03:00 arası servisimiz devam ediyor. Paket servisimiz büyük ilgi görüyor. Kokoreçin yanı sıra, ekmek arası sucuk ve köfte gibi de çeşitlerimiz mevcut. Yakın zamanda da akşam çorbası servisine başlayacağız. Efeler’de çorba ve kokoreç, aynı yerde olacak” dedi.

GURBETÇİLERİN UĞRAK NOKTASI

Aydınlı gurbetçilerin Kokoreçci Yaşar Usta’nın tadına hayran olduğunu ve özel vakumlama sistemi ile yurt dışına kokoreç gönderdiklerini de anlatan İşletme Müdürü İsmail Çaptuğ, hedeflerinin Aydın’da yeni şubeler açmak ve Türkiye’de bilinen bir marka olmak olduğunu söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ