05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Kaliteli ve özel kapıların adresi; ERC – AY Kapı

Kaliteli ve özel kapıların adresi; ERC – AY Kapı

Sektöründe kaliteli ve özel ölçülü iç mekan kapıları üretimi ile ön plana çıkan ERC – AY Kapı, yeni CNC makinası ile Aydın, İzmir ve Muğla illerine kaliteli ve daha hızlı kapı üretimi sağlayacak.


İnşaat sektörünün en önemli kalemlerinden biri olan iç mekan kapılarında kaliteli üretimi ile sürekli yenilediği modelleri ile sektörde yer edinen ERC – AY Kapı, kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetiyle Ege Bölgesi’ndeki hizmet ağını genişletiyor.

2001 yılında meslek hayatına atılan Mobilya Teknikeri Ercan Aydın, sektörün önemli firmalarında 17 yıllık deneyimin ardından 2018 yılında kendi markası ERC – AY Kapı’yı kurdu. Deneyimli, titiz ve özverili ekibi ile kısa zamanda piyasanın özel kapı ihtiyacına yanıt veren firma, rezidans, villa, okul, petrol ofisi gibi bir çok alana özel ölçülerde ve kaliteli kapı üretimi yaparak sektöründe fark yarattı.
Bugün yıllık üretim kapasitesi 10 bin kapıyı aşan ERC – AY Kapı, kaliteden ödün vermeden üretim hacmini artırmak ve adını sektörde zirveye taşımak istiyor.

SON SİSTEM CNC MAKİNASI İLE
DAHA HIZLI ÜRETİM YAPACAK

Aydın, İzmir, Muğla, Denizli ve Manisa’da bayileri bulunan ERC – AY Kapı, daha hızlı üretim yapmak için makine parkuruna son sistem kilit menteşe açma CNC makinesini de ekledi. Üretimde olduğu kadar termin konusunda da hızlı olduklarının altını çizen Ercan Aydın, “Bütün üretimleri kendimiz yapıyoruz. Kapasite olarak yılda 10 bini aşkın kapı üretimi yapıyoruz. Hedefimiz öncelikle kaliteden kesinlikle taviz vermemek. Kapasiteyi artırmak için kalite ve fiyat düşürme politikamız yok.

Piyasada kapıyı daha ucuza mal edip pazara sunanlar olabilir. Biz menteşe ve mdf gibi ürünlerde birinci kalite ürünleri tercih ediyoruz.  Kaliteli kapı arayan müteahhit, marangoz veya mobilya üreticilerinin aklına ilk gelen firma ERC – AY Kapı oluyor. Ekibimizle en iyi ürünü düzenli, disiplinli ve sürdürülebilir şekilde çıkarmak istiyoruz. Piyasada hazır kapı yapan firmaların ölçüleri standarttır. Müşteri bu kapıları alıp inşaatını ona göre planlamak zorunda kalıyor. Biz ise ihtiyaca göre üretim yapıyoruz. Her çeşit iç kapıyı, her ölçüde üretebiliyoruz. Bu yüzden Aydın ve çevre illerdeki rezidans villa gibi özel projelerde tercih edilen firma oluyoruz” dedi.

KAPILARA KADIN ELİ DEĞİYOR

2018 yılında kurulan ERC – AY Kapı’nın 8 çalışanının 4’ü kadınlardan oluşuyor. Kadın istihdamını önemsediklerini ifade eden işletmeci Ercan Aydın, “Mobilya sektöründe kadınların hassas iş yapması ve sabrı ile yüksek verim alabiliyorsunuz. Bizim istihdamımızın yarısı kadınlardan oluşuyor. Yıllık 10 bin olan üretim kapasitemizi 15 bine çıkarmayı, kadın istihdamını da artırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ