05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

İşyeri ve sorumluluk sigortalarında çözüm ortağınız; HD Gökçetin Sigorta

İşyeri ve sorumluluk sigortalarında çözüm ortağınız; HD Gökçetin Sigorta

Aydın’da faaliyetine başlayan HD Gökçetin Sigorta, deneyimli ve uzman kadrosu ile özellikle son yıllarda talebin arttığı işyeri ve mesleki sorumluluk sigortalarında çözüm ortağı oluyor.


Farklı sektörlerde faaliyet gösteren Aydınlı iş insanı Hüseyin Arçın Gökçetin, HD Gökçetin Sigorta Acentelik Hizmetleri ile iş ağını genişletti. Deneyimli kadrosu ile özellikle işyeri ve mesleki sorumluluk sigortalarında çözüm ortağı olan HD Gökçen Sigorta araç, DASK, seyahat, sağlık, sorumluluk sigortaları, işyeri sigortaları, mühendislik, tarım, kredi kartları, nakliyat sigortaları, pati sigortası, konut sigortası alanlarında AK Sigorta’nın A Acentesi olarak, 25 farklı sigorta şirketi ile hizmet veriyor.

“SORUMLULUK SİGORTALARI İLE
RİSKLERİ EN AZA İNDİRGİYORUZ”

Sigortacılıkta 150’den fazla ürün içeriği ile hizmet verdiklerini vurgulayan Hüseyin Arçın Gökçetin, “Mali müşavirler, avukatlar, doktorlar, yüksek riskli mühendislik grupları ve maden sektörü gibi sektörlere deneyimli kadromuzla mesleki sorumluluk sigortaları ile hizmet veriyoruz. Sektörlerin ilerlemesiyle sorumluluk poliçeleri artmış durumda. Maddi ve manevi kaybın mali döngüdeki hızlılığı da sigortaya olan talebi artıyor. Gelişen sektörde bilinçli hareket eden işveren ve işletme sayısı arttıkça poliçeler daha fazla tercih ediliyor ve ön görülemeyen riskler en aza indirgeniyor. Oluşabilecek risklerde danışanlarımıza kısa sürede destek sunup çözüm sağlıyoruz” dedi.

SAĞLIK VE İŞLETME SİGORTALARINA TALEP ARTTI

Artan maliyetler ile birlikte sigorta poliçesine ilginin arttığını anlatan Hüseyin Arçın Gökçetin, şöyle konuştu;
“Artan maliyetlerle birlikte oluşabilecek hasar ve risklere karşı İşyeri Sigorta poliçesi daha fazla tercih edilmeye başladı. İşletmeler uygun fiyatlara İşyeri Sigortası yaptırarak işyerlerini güvence altına alıyor. Poliçe kapsamında hırsızlık, deprem, yangın, elektrik, sel-su baskını gibi durumlarda emtia zararları karşılanabiliyor. Pandemi ile birlikte tercihen özel ve tamamlayıcı sağlık sigortalarına ilgi eş zamanlı olarak arttı. Özel hastane ve kliniklerde sağlık giderlerinin yüksek, poliçe fiyatlarının çok daha uygun olmasından dolayı sigorta yaptırmak önem arz ediyor.”

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK ACENTESİ
Yaşam ve emeklilik için Akıllı Sigortacılık çözümleri ile müşterilerine en uygun hizmeti veren HD Gökçetin Sigorta, müşteri güvenini ve memnuniyetini ön planda tutuyor. Bu anlamda bireysel emeklilik ve hayat alanında Anadolu Hayat Emeklilik acenteliğini yapıyor. Bireysel Emeklilik Sigortası’nın Devlet desteği ile birlikte en çok seçilen poliçeler arasında yer aldığını anlatan Hüseyin Arçın Gökçetin, ”Yüzde 30’luk Devlet desteği ile birlikte bireysel emeklilik birikim yapmak isteyenler için en uygun poliçeleri sunuyoruz. Hayatını güvence altına almak, hem de birikim yapmak isteyenler ise hayat sigortasını tercih ediyor” dedi.

CAN DOSTLARINA ÖZEL POLİÇELER
Pati Sigortası ürünüyle de kedi ve köpek cinsi evcil hayvanların acil sağlık ihtiyaçlarını güvence altına alan HD Gökçetin Sigorta’nın, can dostlarına dair de özel poliçe içerikleri bulunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ