05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Isıtma ve soğutma sektörünün öncüsü TESTAŞ

Isıtma ve soğutma sektörünün öncüsü TESTAŞ

Aydın ve çevre illerde çok sayıda önemli projenin ısıtma ve soğutma sistemlerinde çözüm ortağı olan Daikin Aydın Ana Bayii TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Sistemleri, başarısını farklı yıllarda aldığı Türkiye ve Bölge dereceleri ile taçlandırdı.

Isıtma ve soğutma sektörünün çeyrek asırlık firması olan TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Sistemleri, farklı markaların Aydın temsilciliğini yaptıktan sonra 2011 yılından bu yana Daikin Aydın Bayii ve Yetkili Servisi olarak hizmet veriyor.
1996 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Sistemleri, VRF merkezi sistem ısıtma ve soğutma sistemleri, ısı pompası, hijyenik klima santrali ve havalandırma sistemleri, yerden ısıtma, hidrofor ve yangın pompası sistemleri, doğalgaz dönüşüm ve projelendirme alanlarında çok sayıda konut ve villa projesi, hastane, okul, otel, fabrika gibi işletmelerin, kurum ve kuruluşların çözüm ortağı oldu.

TÜRKİYE VE BÖLGE DERECELERİNE SAHİP

TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Sistemleri, Aydın ve çevre illerde önemli projelerde yer alırken, farklı yıllarda Türkiye genelinde ve Ege Bölgesi’nde önemli başarılara da imza attı. 2013 yılında Daikin Bölgeler Arası Ciro Üçünsüsü, 2015’te Daikin Ege Bölge Ciro Birincisi, 2016’da Daikin Türkiye Ciro İkincisi, 2017’de Daikin Türkiye Ciro Üçüncüsü olan TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Sistemleri, 2019 yılında da Daikin Ege Bölge Ciro Üçüncüsü olarak, başarılı çalışmalarını taçlandırdı.

MARKA BİLİNİRLİLİĞİ, ÜRÜN KALİTESİ
VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Daikin Aydın Ana Bayii ve Yetkili Servisi olarak 25 kişilik ekibiyle Aydın’ın tüm ilçelerine ve çevre illere hizmet veren TESTAŞ Isıtma Sistemleri’nin başarılı çalışmalarının altında özverili bir ekip çalışması yatıyor. Bugüne kadar küçük ve büyük proje ayırt etmeden hizmet verdiklerini söyleyen TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Sistemleri Limited Şirketi sahibi Tuncay Tosun, başarılı çalışmalara imza atmalarını şöyle anlattı:
“Bugüne kadar bizleri tercih eden kurum ve kuruluşlara, Aydınlılara teşekkür ediyoruz. Ekip arkadaşlarımızın işe ve firmaya büyük bir aile gözüyle bakarak özverili çalışmaları ile başarılar sağladık ve sektörümüzde önemli işlere imza attık. Bu başarılarda Daikin marka bilinirliliği, ürün kalitesi, bizim de hizmetlerimizde müşteri memnuniyetini sağlamamız önemli bir yere sahip. TESTAŞ olarak, müşterilerimize müşteri değil, çözüm ortağı gözüyle bakarak yaklaşımımız, yaptığımız işlerde çözüm ortağı olarak yaklaşmamız bize değer kattı. En küçük proje ile en büyük projeyi ayırt etmeksizin aynı ciddiyetle hizmet vermemiz, işlerimizi zamanında ve sorunsuz yapmamız, iş hacmimizin artmasını ve sektörde başarılı noktalara gelmemizi sağladı.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da müşterilerine, devletine, çalışanına ve iş ortaklarına karşı sorumluklarını layıkıyla yerine getiren firmaların, devamlılığını sağlayıp, başarıya ulaşacağını düşünüyoruz. Biz de bu noktada üzerimize düşeni hassas bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.”

YENİLENEBİLİR ENERJİ

ALANINDA ÇALIŞMALARI VAR

Sektörde güneş enerjisi sistemleri ve hybrid sistemlerle yenilenebilir enerji kaynaklarına eğilimin artmasıyla, bu alanda yatırımlarını ve çalışmalarını sürdüren TESTAŞ Isıtma ve Soğutma, geçtiğimiz yıllarda güneş enerjisiyle entegre akıllı ev kurulumu gerçekleştirdi.

YENİ MAĞAZA İNŞAATI 2022’DE BAŞLIYOR
TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Sistemleri, Aydın’ın en büyük ısıtma ve soğutma sistemleri mağazasının inşaatına 2022 yılında başlamayı planlıyor. Mağaza inşaatı ve bundan sonraki hedefleri ile ilgili konuşan Şirket Sahibi Tuncay Tosun, “1996 yılında bu yana Efeler İlçesi Kıbrıs Caddesi’nde faaliyet gösteriyoruz. Aydın – Muğla Karayolu üzerindeki yeni mağazamızın inşaatına 2022 yılında başlayarak, Aydınlılara daha iyi ve daha profesyonel hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz daha çok kişiye istihdam sağlayarak, yenilenebilir enerji kaynakları ile beraber enerji tasarrufu yüksek olan cihazlarla çözüm ortağı olmaya devam etmek” dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE
YENİ PROJELER HAZIR

TESTAŞ Isıtma ve Soğutma Limited Şirketi, TESTAŞ İnşaat adıyla 2014 yılında inşaat sektöründe de faaliyetine başladı. Bugüne kadar Aydın’da yaklaşık 100 dairelik konut ve ticari dükkan inşaatını tamamlayan TESTAŞ İnşaat, Efeler İlçesi’nde 36 adetlik dükkan ve 40 dairelik konut projelerinin önümüzdeki aylarda start vermeye hazırlanıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ