05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Hüseyin Erbilge’den Her yerde HER-ENERGY

Hüseyin Erbilge’den Her yerde HER-ENERGY

Apple ürünlerinin Aydın’daki özel teknik servisi Hüseyin Erbilge, HER-ENERGY markasıyla şarj çözümleri sunarak otel, cafe ve restoran gibi işletmelere özel cep telefonu hızlı şarj üniteleri üretimine başladı. 23 yıldır GSM sektöründe hizmet veren KVK Apple Yetkili Satış Noktası Hüseyin Erbilge, sektörüyle ilgili yeniliklere devam ediyor. Apple ürünleri konusunda Aydınlılara teknoloji koçu niteliğinde güvenilir çözümler sunan Erbilge, HER-ENERGY markasıyla otel, restoran, cafe ve benzeri işletmeler için cep telefonu hızlı şarj üniteleri geliştirerek satışına başladı. Erbilge, yakın süreçte şarj ünitelerini e-ticaret platformlarında tüm Türkiye’ye satışa sunacak.
2023 yılı Ocak ayında ‘Her Yerde Enerji’ sloganıyla HER-ENERGY markasını oluşturduklarını belirten Hüseyin Erbilge, şarj ünitesi üretimine başlamalarının hikayesini şöyle anlattı:
“23 yıldır TSE belgeli özel servisimizde, çözüm odaklı bir şekilde İphone telefonlar başta olmak üzere Apple ürünlerinin onarımlarını özenle gerçekleştiriyoruz. Günümüz elektronik çağında şarja daha çok ihtiyaç duyulan zamana doğru yolculuk yapmaktayız. Geçtiğimiz yıllarda özel hastanede sıra beklerken, bir hastanın şarjı bittiğinde iletişimini nasıl kurar düşüncesiyle ilk şarj istasyonunu hastaneye hediye ettik. Devamında diğer işletmelerden şarj istasyonu talepleri gelmeye başladı. Hastane, otel, restoran gibi toplu yaşam alanlarında cep telefonu şarjını kısa sürede doldurarak, iletişimi devam ettirmenin çok önemli olduğunu fark ettik. Yakın zamanda yaşadığımız deprem felaketinde de göçük altından kurtulan vatandaşlarımızın bir çoğu yaşamını telefon şarjlarının dolu olmasına borçluydu. Bu ve bunun gibi durumlar bu işe yoğunluk vermemize sebep oldu. Şarj ünitelerimizi geliştirmek adına çalışmalar yaptık. 2023 yılı itibariyle ‘Her Yerde Enerji’ sloganıyla şarj istasyonu çözümlerimiz için HER-ENERGY markamızı oluşturduk ve üretimimizi hızlandırdık” diye konuştu.

3 AYRI ŞARJ ÜNİTESİ
İlk olarak aynı anda 6 ayrı cep telefonunu hızlı şarj edebilme özelliğine sahip duvar tipi şarj ünitesi üretimi yapan HER-ENERGY, şuanda masa ve stant tipi hızlı şarj ünitelerinin de üretimine başladı. Talebe göre şarj ünitelerinin telefon kapasitesini artırılabiliyor.

HEDEF E-TİCARET İLE
TÜM TÜRKİYE’YE ULAŞMAK

Efeler ilçesinde çok sayıda kurum ve işletmede hızlı şarj ünitesi ihtiyacını karşıladıklarını belirten Hüseyin Erbilge, “Son aylarda Efeler’in yanı sıra diğer ilçelerdeki ihtiyaç duyan işletmelerden de şarj ünitesi siparişleri almaya başladık. Talepleri karşılamak için yoğun bir şekilde çalışırken, HER-ENERGY markamızla e-ticaret platformlarında da yerimizi aldık. Pazaryerlerinden bu ürünlerimizi tüm Türkiye’ye ulaştırmak istiyoruz. Hedefimiz markamızı Türkiye’ye yaymak ve her yerde enerji ihtiyacını karşılamak” diye konuştu.

YENİLENEBİLİR ENERJİ
ALANINDA ÇALIŞMALARI VAR

HER-ENERGY markası için cep telefonu hızlı şarj istasyonlarının bir başlangıç olduğunu belirten Erbilge, “Yenilenebilir enerji alanında da üzerinde çalıştığımız projelerimiz var. Önümüzdeki süreçte çalışmalarımızı tamamlayarak, yenilenebilir enerji alanında çözümler sunacağız” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ