05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Hayrettin Emlek Yapı İnşaat’tan Mimar Sinan’a değer katacak proje;  HAYEM Olive Garden Villaları

Hayrettin Emlek Yapı İnşaat’tan Mimar Sinan’a değer katacak proje;  HAYEM Olive Garden Villaları

Mimar Sinan Mahallesi’nin en yeni villa projelerinden HAYEM Olive Garden Villaları, şehrin içinde doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor. 36 villadan oluşan projenin 1. Etabı bir yıl içinde tamamlanacak.


Aydın’ın en modern villa projelerinden biri olan HAYEM Olive Garden Villaları, Hayrettin Emlek Yapı İnşaat güvencesiyle Efeler İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa ediliyor. Doğanın içinde, şehir merkezine çok yakın bir mesafede yer alan HAYEM Olive Garden, yapı ve malzeme kalitesiyle, kullanım alanlarıyla ön plana çıkıyor.
Mimar Sinan Mahallesi’nde villalar bölgesinde 11.500 m² alan içerisinde, 36 adet 5+2 tripleks villadan oluşan HAYEM Olive Garden Projesi, geniş bahçeleri bulunan, 390 metrekare net kullanım alanına sahip müstakil ve ikiz villa seçenekleriyle yepyeni bir yaşam alanı sunuyor.


HER VİLLAYA ÖZEL DETAYLAR
HAYEM Olive Garden Projesi’nde akıllı ev teknolojisine sahip olacak her villa, geniş bahçe alanı, asansör, 2 araçlık açık otopark, şömine, açık ve kapalı teras, VRF klima sistemi, elektrikli panjur, hamam ve sauna gibi özelliklere sahip olacak. Her villada isteğe bağlı olarak, güneş enerjisi elektrik sistemi ve elektrikli araç şarj ünitesi uygulaması yapılabilecek.

1. ETAP 2024’TE TAMAMLANACAK

2023 yılı itibariyle başlayan inşaat çalışmalarının yüzde 35’lik kısmı kısa sürede tamamlandı. HAYEM Olive Garden Projesi’nin 14 villadan oluşan 1. etabı 2024 yılı Mart ayında teslim edilecek.


SEKTÖRDE 26 YILLIK TECRÜBE
HAYEM Olive Garden Villaları Projesi’ni sektördeki 26 yıllık tecrübesiyle inşa eden Hayrettin Emlek Yapı İnşaat firma sahibi Hayrettin Emlek, 1991 yılında kurulan aile şirketleri ile bugüne kadar Aydın’da bin 200’ü aşkın konutun inşaatını gerçekleştirdiklerini söyledi.
Oğlu Mehmet Emlek’in mimarlık fakültesinden mezun olmasının ardından aile şirketlerinden ayrı olarak kendi adını taşıyan Hayrettin Emlek Yapı İnşaat Firması’nı kurduklarını belirten Hayrettin Emlek, “1991 yılında kurulan aile şirketimize 1997 yılında dahil oldum ve o günden bu yana inşaat sektörünün içindeyim. Oğlum Mimar Mehmet Emlek’in üniversiteyi bitirmesinin ardından yeni bir şirket kurma ihtiyacı doğdu. Küçük oğlum Fatih Emlek de iç mimarlık bölümünden mezun olacak. 2022 yılında yeni şirketimizi kurmamızın ardından, modern mimariyle tasarlanan 36 villalık HAYEM Olive Garden Villaları Projemize start verdik. Babam merhum Ekrem Emlek ve amcam Muhsin Emlek ile başladığım inşaat sektöründe bana ısrarla söyledikleri ve öğrettikleri ilk konu, inşaat sektöründe demir ve betondan kesinlikle tasarruf olmayacağıydı. Hayrettin Emlek Yapı İnşaat olarak misyonumuz da bu şekilde” dedi. HER VİLLADA EKSTRA DEMİR VE BETON KULLANILIYOR
HAYEM Olive Garden Villaları Projesi, yüksek katlı bir proje olmamasına rağmen yaklaşık 2 metre eninde 5 perde beton uygulaması yaptıklarını belirten Hayrettin Emlek, her villada yüzde 20 ekstra demir kullandıklarını, zeminde de radye temel ve mütemadi temeli birlikte kullandıklarını vurguladı. Amaçlarının insanların kendilerini güvende hissetmesini sağlamak olduğunu dile getiren Emlek, bundan sonra da bahçeli, müstakil projeler üretmek için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ