05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Güleçoğlu İnşaat’ın yeni projesi Free Life Villaları

Güleçoğlu İnşaat’ın yeni projesi Free Life Villaları

Güleçoğlu İnşaat’ın İncirliova Erbeyli Mahallesi’ndeki yeni projesi Free Life Villaları, şehre yakın, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Bu yıl sonuna kadar tamamlanacak projenin örnek villası da hazırlandı.


Aydın’da bine yakın konuta imza atarak birçok önemli projeyi gerçekleştiren Güleçoğlu İnşaat, yeni projesi Free Life Villaları’nı İncirliova Erbeyli Mahallesi’nde inşa ediyor.
Aydın Efeler Şehir Merkezi’ne 11 kilometre, İncirliova ilçe merkezine 1,5 kilometre uzaklıkta bulunan Erbeyli Mahallesi’ndeki Free Life Villaları, 20 bağımsız villadan oluşuyor. Şehre yakın, doğa ile iç içe bir yaşam sunan, 7 bin metrekare alan üzerine kurulu projede yaşam alanı 250 metrekare ile 450 metrekare aralığında değişen dubleks villalar bulunuyor.

FREE LİFE AYRINTILARI
Hastane, eczane ve okul gibi problemi olmayan Erbeyli Mahallesi’nde inşaatı devam eden Free Life Villaları projesinde, her villanın kendine ait havuzu, bağımsız otoparkı, şık tasarıma sahip giyinme odası, çocukların rahatça oynayabileceği bahçesi ve her çocuk odasının da kendine ait banyosu mevcut. Modern mimarisiyle, güvenlikli bir site şeklinde tasarlanan Free Life Villaları’nda tüm villaların temeli atılırken, projenin 2022 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor. Free Life Villaları’nın örnek villası da görülmeye hazır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ