05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Ev Gibi bütün müşterilerinin ‘evi gibi’

Ev Gibi bütün müşterilerinin ‘evi gibi’

Aydın’da 2005 yılında lokanta işletmeciliği ile başlayan hizmet maceralarına yemek fabrikasını da katarak ilerleyen EV Gibi işletmesinin kurucuları Fatoş (34) ve Mustafa (38) çifti, günümüzde her gün 2000 kişiye yemek hizmeti veriyor. Ev Gibi, yerinde üretim noktalarını artırarak yeni ve donanımlı bir tesis kurmayı hedefliyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde 18 yıldır yemek hizmeti veren Fatoş (34) ve Mustafa (38) çifti, iso 9001 ve 22000 tescil belgesi ve marka tescil belgesi alan özel bir işletme olmaları ve yerinde üretim fonksiyonuyla vatandaşlara zahmetsiz yemek imkânı sunmalarıyla dikkat çekiyor. Lokantadaki toplu yemek talebinin kendilerini fabrikalaşmaya yönelttiğini söyleyen Fatoş, “Fabrikaya başladığımızda 250 kişilik kapasite başladığımız iş bugün günlük 2000 kişiye yemek hizmeti verir duruma gelen bir işletmeye döndü. Şu anda huzur evi, fabrika, klinik, öğrenci yurtları gibi çok sayıda işletmeye hizmet vermekteyiz. Ayrıca organizasyon düğün, sempozyum ve kongrelerde yine hizmet vermeye devam ediyoruz. Tabi sadece Efeler’de değil Köşk, Söke, Yenipazar, Germencik gibi ilçelere de yemek hizmeti veriyoruz. 5 kişi ile başladığımız yolculuğa 40 kişi ile devam ediyoruz. Yıl içinde sezonluk fabrikalara yaptığımız hizmetlerde istihdamımızı önemli ölçüde artırıyoruz” dedi.

“MÜŞTERİLERİMİZ AİLEMİZİN BİR PARÇASI”

Aile şirketi olarak yola çıktıklarını ve hizmetlerini anne yemeği lezzetiyle sunduklarını belirten Mustafa, “İşletmemizin ana düsturu anne ve ev sıcaklığında pişen yemekleri müşterilerimizle buluşturmak. Bu yüzden evinizde pişirdiğiniz özende bir hizmet sunuyoruz. Fabrika üretimimizde de evinizdeki bir lezzet görebilirsiniz. Şeffaf, temiz, taze, güvenilir bir üretim anlayışımız var. Her müşterimiz bizim ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Biz büyüdükçe ailemiz de büyüyor. Müşterilerimizi önemsiyor ve tek tek ilgilenmeye gayret gösteriyoruz.

YERİNDE ÜRETİM DE YAPIYORLAR

Firma tesislerinde bütün şartları sağlayarak yerinde yemek üretimi yapan Ev Gibi, ihtiyaç duyulan her yerde yerinde yemek hizmeti veriyor. Kamu kuruluşlarının ihalesinde yer aldıklarını sözlerine ekleyen Mustafa, “İşimizi iyi yapmamızın referansı müşterilerimizdir” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ