05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Elektronik güvenlik sektörünün yenilikçi firması; ROD Güvenlik Teknolojileri

Elektronik güvenlik sektörünün yenilikçi firması; ROD Güvenlik Teknolojileri

Elektronik güvenlik sistemleri sektörünün yeni ve yenilikçi firması ROD Güvenlik, kısa sürede birçok projede çözüm ortağı olarak adından söz ettirdi. Akıllı otomasyon sistemleri ile Aydın’da ilkleri gerçekleştiren firma, Alarm Haber Alma Merkezi hizmetindeki farklılıklarıyla ön plana çıkıyor.

Aydın Efeler’de 2021 yılında “Rahat Olun Diye Biz Varız” sloganıyla yola çıkan ROD Güvenlik, elektronik güvenlik sektöründe 16 yıllık tecrübe üzerine kurulan bir şirket. Eğitimli ve tecrübeli kadrosuyla teknolojiyi yakından takip eden, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak, satış öncesi ve sonrasında eksiksiz hizmet politikasını önemseyen ROD Güvenlik, Dünyaca ünlü markalardan aldığı bayiliklerle, uzmanlık alanı olan güvenlik sistemleri konusunda tanınan ve aranan bir marka oldu. Dünya markalarının yanı sıra 2023 yılı itibariyle kendi markası olan ANAX Marka Güvenlik Ürünleri ile hizmet vermeye başlayan ROD Güvenlik, bu markasıyla diğer illere bayilikler vermeyi hedefliyor.

“EN TANINMIŞ VE ÖDÜL ALMIŞ GÜVENLİK SİSTEMLERİNİ KULLANIYORUZ”

Tek kamera ihtiyacı olan bir işletmeden, plaza, fabrika, avm gibi üst düzey ve donanımlı alarm güvenlik sistemlerine ihtiyaç duyan tüm işletmelere hizmet verdiklerini belirten Rod Güvenlik firma sahibi Orçun İridemir, “Biz ROD Güvenlik ekibi olarak, sektörün öncü firmalarında yetişip güvenlik sistemleri alanında en iyi olmayı hedefleyerek 2021 yılında ‘Rahat Olun Diye Biz Varız’ sloganıyla yola çıktık. Güvenlik sektöründe aranan bir firma olmayı hedefledik. Yenilenmeye açık, sektörümüzle ilgili en yeni ve son teknoloji ürünleri kullananıyoruz. Tüm ürünlerdeki güçlü stoğumuz sayesinde fiyat avantajı sağlıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana sektörümüzde Aydın ve çevre illerde önemli projelere imza attık. Bugün birçok işletme ve konutta ROD Güvenlik ile karşılaşabiliyorsunuz. Özellikle kurumsal firmaların elektronik güvenlik ve elektronik çözümler konusunda uçtan uca çözüm ortağı oluyoruz. Yenilenebilir enerji üzerine de çalışmalarımız var.

En önemli özelliklerimizden biri de Dünyanın en tanınmış ve ödül almış güvenlik sistemlerini kullanıyoruz. Kullandığımız ürün ve yaptığımız montaj işçiliğine güvendiğimiz için 5 yıla kadar garanti veriyoruz” diye konuştu.

ALARM HABER ALMA MERKEZİ HİZMETİ

ROD Güvenlik, alarm haber alma merkezi hizmetindeki farklılıklarıyla da ön plana çıkıyor. Haber alma merkezi ile birçok olumsuzluğu önleyen sinyal takibini yaptıklarını vurgulayan Orçun İridemir, “Alarm sistemi hırsızlığa engel olan bir sistem. Haber alma merkezi de hizmet verilen her türlü işyerinin ve evin takibini yapıyor. Alarm haber alma merkezi hizmetiyle, ev ve işyerlerinin hırsızlık ve yangın alarm bildirimleri ya da kişisel sağlık hizmetleri ihtiyaçları konusunda ilgili birimlerle haberleşmesi gibi çok konuda işlem yapılabilmektedir.” dedi.

AKILLI OTOMASYON SENSÖRÜ AYRICALIKLARI

ROD Güvenlik, akıllı ev ve işletmelerdeki ısı, nem ve karbondioksit oranı artışı halinde uyarılar veren ve ortam havalandırması sağlayan yaşam kalitesi sensörü, güç tüketim sensörleri gibi akıllı otomasyon sensörleri alanında da yenilikleri takip ederek Aydın’da ilkleri gerçekleştiriyor.

ROD GÜVENLİK HİZMETLERİ

Alanında başarılı bir ekibe sahip olan Rod Güvenlik, alarm haber alma merkezi hizmeti, kamera ve alarm sistemleri, site ve müstakil evlere görüntülü konuşma sistemleri, otopark kapıları, yangın ihbar ve algılama sistemleri, network ve fiber optik altyapı hizmetleri, TV santrali ve uydu sistemleri, akıllı otomasyon sistemleri, elektrikli araç şarj istasyonu gibi alanlarda hizmet veriyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ