05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Doğan Cam, temper hattıyla tüm ilçelerin cam tedarikçisi

Doğan Cam, temper hattıyla tüm ilçelerin cam tedarikçisi

Aydın’da cam sektörünün 42 yıllık firması Doğan Cam Tempered Glass, temper hattıyla yıllık 120.000 metrekarenin üzerinde üretim kapasitesi ile tüm ilçelerdeki firmalara hizmet veriyor.


Aydın Efeler’de 1980 yılında tek cam çerçeve işi yaparak cam sektöründeki faaliyetlerine başlayan Doğan Cam, 2010 yılında yatırımlar yaparak cam işleme alanında da hizmet vermeye başladı. Doğan Cam, cam işleme, temperli cam üretimi, perdahlama, kanal açma, ayna üretimi faaliyetlerine her yıl artan üretim kapasitesi ile devam ediyor.
Aydın’ın cam işleme sektöründe yenilikleri getiren, ASTİS Sanayi Bölgesi’ndeki 1.000 metrekarelik cam işleme tesisinde temper hattıyla yıllık 120.000 metrekarenin üzerinde üretim kapasitesine sahip olan Doğan Cam, tüm ilçelerdeki plastik doğrama, mobilya, cam balkon, ısıtma ve soğutma sanayindeki firmalara cam tedariği sağlıyor.

SEKTÖRÜN ÖNCÜLERİNDEN
Baba mesleğini devam ettiren Doğan Cam sahibi Okan Aydemir, “Doğan Cam olarak sektörde yenilikleri takip eden, Aydın’a ilk cam işleme tesisi kuran firmayız. Bundan sonra da sektördeki ihtiyaçlara göre yatırımlarımıza ve gerektiğinde üretim kapasitesi artışımıza devam edeceğiz. Son iki yıldır cam tedariğinde dünya genelinde bir kriz var. Bu sadece Türkiye’nin problemi değil, birçok sektörde yaşanan küresel bir kriz. Biz bu zor süreçte elimizden geldiği kadar müşterilerimize cam tedariğini, en uygun şekilde sağlamaya çalışıyoruz, sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ