05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Çineli İnşaat’tan 44 dairelik yeni proje

Çineli İnşaat’tan 44 dairelik yeni proje

2017 yılından bu yana yaptıkları projelerle Çine’ye değer kadan Çineli İnşaat, 44 daireden oluşan Golden Life projesine start verdi. Sırada 80 dairelik Cadde Royal Projesi var.

Müteahhit Kemal Bozdemir tarafında kurulan Çineli İnşaat, uzun yıllar Aydın’ın Didim ilçesinde konutlar yaptı. 2017 yılında Çine’ye gelerek yaptıkları inşaatlarla, ilçenin çehresinin değişiminde büyük rol oynayan Çineli İnşaat, ilçeye yatırım yapmayı devam ediyor.

Uzun yıllardır Çine Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı bekleyen projeyi devralan Çineli İnşaat, hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. 44 dairelik Golden Life Projesi, Çineli İnşaat güvencesiyle kısa bir zaman içinde tamamlanacak.

GOLDEN LİFE PROJESİ’NDE
ÇALIŞMALAR HIZLA BAŞLADI

Hedeflerinin Çine’nin her sokağını güzelleştirmek ve herkesi ev sahibi yapmak olduğunu ifade eden Çineli İnşaat’ın genç patronu Tayfun Bozdemir, “Firmamız babam Kemal Bozdemir tarafından kuruldu. Aydın’ın Didim İlçesinde birçok ev ve iş yeri yaptık. Daha sonra Çine’ye geldik. Çineli İnşaat olarak ilçenin birçok mahallesinde ve sokağında evler yaptık. Bugüne kadar yaptığımız her evi verdiğimiz tarihten önce ev sahiplerine teslim ettik. İlçemizin gelişen mahallesi olan Cumhuriyet Mahallesi’nde 44 dairelik yeni bir projeyi başladık. Burası birkaç müteahhit tarafından el değiştirdi. Çineli İnşaat olarak burayı devraldık ve güzel bir projeyi hazırladık. Temel kazım ve perde betonunu attık. Hedefimiz en kısa süre içerisinde bu projeyi de tamamlayarak, yeni ev sahibi olacak vatandaşlarımızı evlerine kavuşturmak” dedi.

KALİTELİ MALZEME, KALİTELİ İŞÇİLİK

Projenin görselliği kadar malzeme kalitesine de özen gösterdiklerini dile getiren Tayfun Bozdemir, önce insan anlayışı ile birlikte kaliteli işçilik, kaliteli malzeme anlayışıyla her projede olduğu gibi Golden Life projesini de bu anlayışla inşa edeceklerini söyledi. Projenin açık ve kapalı otopark, oyun parkı, yüzme havuzu, yeşil alanıyla doğa dostu bir proje olduğunu ifade eden Bozdemir, ev almak veya yatırım yapmak isteyenleri çay ve kahve içmeye davet etti.

“ÇİNE EKONOMİSİNE CİDDİ KATKIMIZ OLUYOR”

İlçe ekonomisine 6 yıldır ciddi katkıları olduğunu belirten Bozdemir, “İnşaatta yaptığımız işlerin çoğunda Çine’deki firmalarla çalışıyoruz. İlçede faaliyet gösteren diğer esnaflarımıza da katkı sağlıyoruz. İnşallah bu artan maliyetler standart bir hale gelir, bizler de Çine halkına ve esnafımıza daha çok faydalı olmak istiyoruz” dedi.

SIRADAKİ PROJE
CADDE ROYAL LİFE

Müteahhit Tayfun Bozdemir, Şevketiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde 80 adet 1+1, 3+1 konut ve iş yerinden oluşacak Cadde Royal Life projesine de 2023 yılı içerisinde başlayacaklarını sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ