05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

BURÇAK OTOMOTİV ticari araçların servis noktası

BURÇAK OTOMOTİV ticari araçların servis noktası

BURÇAK OTOMOTİV ticari araçların servis noktası

Otomotiv sektöründe Temsa, Mitsubishi, Fuso markalarının Aydın Yetkili Servisi olarak hizmet veren Ahmet Burçak Otomotiv, Aydın ve çevre illerdeki ticari araçların servis noktası konumunda.

Çıraklıktan ustalığa kadar çeyrek asrı aşan deneyimle otomotiv sektöründe yerini alan Ahmet Burçak Otomotiv, bugün Aydın’da ticari araçların en kapsamlı servis hizmeti veren işletmelerinden birisi haline geldi. Efeler 3. Sanayi Sitesi’ndeki tesisinde 20 kişilik tecrübeli ekibi ile Aydın’ın tüm ilçelerinin yanı sıra Muğla ve İzmir’deki Temsa, Mitsubishi, Fuso marka kamyon, kamyonet ve midibüslerin yetkili servisi olan Ahmet Burçak Otomotiv, ayrıca Isuzu marka araçlara da özel servis ve yedek parça hizmeti veriyor.

YILDA 4 BİN ARACIN
BAKIM VE ONARIMI YAPILIYOR

Ticaretin yükünü çeken araçların bir çoğuna hizmet verdiklerini belirten Ahmet Burçak Otomotiv sahibi Ahmet Burçak, “Firma olarak 22 yıldır hizmet veriyoruz. Servisimizde motor, şanzuman, diferansiyel gibi araçların tüm mekanik aksamlarının bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Kaporta ve boya işlemlerine ihtiyaç duyulduğunda dış alımlarla hizmet veriyoruz. Temsa, Mitsubishi ve Fuso Yetkili Servisi olarak, piyasadaki tüm özel servislere orijinal ve muadil yedek parça teminini de sağlıyoruz. Ahmet Burçak Otomotiv olarak, verdiğimiz hizmetin kalitesi ile yıllık 4 bine yakın aracın bakım ve onarımının yapıldığı bir servis haline geldik. Aydın’da ticaret yapanlar Temsa, Mitsubishi, Fuso marka araç aldıklarında güvenilir bir şekilde servis hizmeti alacakları servis noktası olduğunu biliyor. Bu güveni yıllardır kaliteli ve sorunsuz hizmet vererek sağladık” dedi.

AYDIN’DAN TÜM İLLERE

YEDEK PARÇA GÖNDERİYOR

Sektörde 22 yılı geride bırakan Ahmet Burçak Otomotiv, sektöründe önemli bir yere sahip. Yetkili Servis olarak yedek parça alanında da kapsamlı ve güçlü stokla hizmet veren firma, Türkiye’nin tüm illerinde Temsa, Mitsubishi, Fuso ve Isuzu araçlara hizmet veren özel servislere yedek parça temini sağlıyor. Firma sahibi Ahmet Burçak, Aydın’daki özel servislerin yanı sıra her gün kargo yoluyla Türkiye’nin birçok iline orijinal ve muadil yedek parça temini sağladıklarını ifade etti.

Sürekli kendilerini geliştiren bir servis olduklarını söyleyen Ahmet Burçak, önümüzdeki yıllarda

daha kapsamlı hizmet vermek adına işletmelerini büyütmeyi ve geliştirmeyi hedeflerini de açıkladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ