05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Aydınlılar Fibar Tur ile geziyor

Aydınlılar Fibar Tur ile geziyor

Aydın’da birçok kurum, kuruluşun gezi organizasyonunu ve kültür turlarını gerçekleştiren Fibar Tur, geçtiğimiz yıl rekor seviyede tur gerçekleştirmesinin ardından, yaz turlarını hazırladı.

Kurulduğu 2014 yılından bu yana genç ve dinamik personel kadrosu ile profesyonel gezi organizasyonlarına imza atan Fibar Tur, Aydın’da en çok tercih edilen turizm firmalarının başında geliyor.

2021 yılında Aydın’ın ve Ege Bölgesi’nin en çok tur düzenleyen şirketlerinin başında geldiklerini belirten Fibar Tur işletmecisi Fırat Barışık, “Fibar Tur olarak çok güzel bir ivme yakaladık. Geçtiğimiz sezon hem yazlık bölgelere ve Karadeniz Bölgesi’ne yaptığımız turlarımız, hem de kış döneminde kar ve termal turlarımız ilgi gördü. Aydın ve Ege Bölgesi’nde rekor kıracak seviyede tur yaptık. Bu başarıya ulaşmamızda en önemli etken vatandaşımızın memnuniyetidir. Ülkemizdeki en büyük acentelerden bile memnuniyet anlamında çok daha iyi durumdayız. Yüzde 100 memnuniyet için çalışıyoruz. Verdiğimiz hizmetten memnun olan vatandaşımız, güven duyuyor ve çevresine tavsiye ediyor. Gezilerimize katılarak gücümüze güç katan tüm misafirlerimize de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KARADENİZ VE GAP TURLARI HAZIR

Bu kış her hafta sonu kar turları düzenleyen Fibar Tur, yaz sezonuna yönelik turları için hazırlıklarını tamamladı. Fibar Tur, bu yaz döneminde yazlık bölgelere olan turlarla birlikte düzenli olarak her hafta Karadeniz ve GAP turları düzenleyecek.

FİLOSUNU VIP MİNİBÜS İLE GÜÇLENDİRDİ

Fibar Tur, araç filosunu 16 kişilik VIP minibüsü ile güçlendirdi. Otobüslerinde olduğu gibi yeni aldıkları minibüste de lüks ve konfora büyük önem verdiklerini ifade eden Fırat Barışık, “Minibüsümüzde koltuk arası mesafesi geniş olduğu gibi internet ve Smart TV özelliği de bulunuyor. Misafirlerimizi FibarBus standartlarına sahip araçlarımızla gezilerimize yorgunluk yaşamadan, rahat ve keyifli bir şekilde götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ