05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Aydın’ın en kapsamlı çekici firması; Demirci Oto Kurtarma

Aydın’ın en kapsamlı çekici firması; Demirci Oto Kurtarma

Aydın’dan tüm Türkiye’ye araç transfer hizmeti veren Demirci Oto Kurtarma Çekici ve Yol Yardım Hizmetleri, 7 aracı ile Aydın’ın en kapsamlı yol yardım ve çekici firması konumunda.


2016 yılında bir çekici aracı ile faaliyetlerine başlayan Demirci Oto Kurtarma Çekici ve Yol Yardım Hizmetleri, bugün ağır ticari çekici ve kurtarıcı, bir ahtapot, 1 kayan kasa, 4 sabit kasa çekici olmak üzere toplam 7 aracı ile sektörün en kapsamlı firmalarından biri oldu. 7 gün 24 saat yol yardımı ile Aydın ve çevre illere hizmet veriyor.

Kasko ve sigorta acenteleri ile anlaşmalı olduklarını belirten Demirci Oto Kurtarma Çekici ve Yol Yardım Hizmetleri işletmecisi Gürkan Demirci, bünyelerindeki ağır ticari çekici ve kurtarıcı ile özellikle ağır vasıtaların kaza veya yolda kalması durumunda Aydın ve Muğla bölgesinde aranan firmalardan biri olduklarını söyledi.
Her gün, her saatte çekici ve kurtarıcı hizmeti verdiklerini belirten Demirci, “2016 yılında sektördeki ihtiyacı görerek çekici ve oto kurtarma hizmetine başlamıştık. Daha sonra Aydın ve çevre illerin ihtiyacını karşılayabilmek için her geçen yıl araç sayımızı artırdık ve filomuzu yeniledik. Bugün 7/24 deneyimli ekibimiz ve 7 aracımızla en hızlı ve en kaliteli çekici ve kurtarıcı hizmetini veriyoruz” dedi.

 
AYDIN’DAN TÜM İLLERE
SİGORTALI OLARAK ARAÇ TAŞIYOR

Türkiye’nin en önemli araç transfer platformlarından biri olan www.ototrasfercim.com üyesi olan Demirci Oto Kurtarma, Aydın’dan Türkiye’nin her yerine en güvenilir ve en ekonomik araç transfer hizmeti sağlayan bir firma. Sadece Aydın’dan diğer illere değil, diğer illerden de farklı illere araç transferi gerçekleştirdiklerini ifade ede Gürkan Demirci, “Araç transferinde en önemli husus taşıma sigortası. Bu noktada taşıma, çekici ve kurtarma hizmeti verdiğimiz tüm araçlar sigorta güvencesinde. Bizi tercih eden firma ve müşterilerin aklı yolda kalmıyor. En hızlı ve en güvenilir hizmeti verirken, ihtiyaca en iyi şekilde cevap verebilmek için filomuzu yenilemeyi ve araç sayımızı artırmayı da hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ