05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

AY-SİAD yeni üyeleriyle güçleniyor

AY-SİAD yeni üyeleriyle güçleniyor

AY-SİAD yeni üyeleriyle güçleniyor

Aydın’ın ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel gelişmesine katkı sunmayı amaçlayan Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD), yeni üyelerle güçlenmeye devam ediyor.

Aydın’da 2015 yılında kurulan Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AY-SİAD), pandemi dönemi sonrası çalışma ve etkinliklerine hız verdi. Kurum, kuruluş ve iş yeri ziyaretlerine devam eden AY-SİAD Yönetim Kurulu, yeni üye kayıtlarına da devam ediyor.
Yeni üye kayıtları ile birlikte üye sayılarının 70’e yaklaştığını belirten AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık, “Dernek olarak Aydın’ın ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel gelişmesine, istihdamına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda iş insanlarının ekonomik ilişkilerinin teşvik edilmesine ve iş birliğine büyük önem veriyoruz. Ülkemize, ilimize ve üyelerimize faydalı olmak için çalışıyoruz. Üyelerimizin sorunlarının çözülmesi ve taleplerinin karşılanması için mücadele ediyoruz. Her ortamda sesimizin daha gür çıkması için farklı sektör ve iş kollarından üye sayımızı artırmayı amaçlıyoruz. Yeni üyelerimizle ailemiz her geçen gün daha da büyüyor. Aramıza katılarak, gücümüze güç veren iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

RAMAZAN AYINDA 600’E YAKIN
İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞTILAR
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Alışveriş Çeki Kampanyası ile 600’e yakın ihtiyaç sahibi kişiye ulaştıklarını anlatan Başkan Fırat Barışık, “Alışveriş Çeki Kampanyası’nın yanı sıra Köşk İlçesi’nde Cumayanı İlkokulu kütüphanesine kitap ve spor malzemesi yardımında bulunduk. Bundan sonra da üyelerimiz ve Aydın için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

DERNEK BİNASI YENİLENDİ

Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin Efeler Hasanefendi Mahallesi’nde bulunan dernek binası yenilendi. Toplantı salonunun da bulunduğu dernek binasında üye bilgilendirme toplantıları gibi etkinlikler düzenlenirken, önümüzdeki günlerde üye eğitim seminerleri de gerçekleştirilecek.

AYDIN’IN DEĞERLERİ GEZİSİ

AY-SİAD geçtiğimiz günlerde ‘Aydın’ın Değerleri Gezisi’nin ilkini düzenleyerek, üyeleriyle Afrodisias Antik Kenti, Aydınoğulları Beyliği’nin kurucusu Mehmet Bey’in babası Aydın Bey’in türbesi, Malgaç Anıtı, Yörük Ali Efe’nin evi ve Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ