05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Altındiş Gayrimenkul Yatırım üç ofisiyle göz dolduruyor

Altındiş Gayrimenkul Yatırım üç ofisiyle göz dolduruyor

Altındiş Gayrimenkul Yatırım üç ofisiyle göz dolduruyor

-Sloganımız “Sektörde güven, Emlakta prestij”

Aydın’da 2012 yılından bu yana hayata geçirmiş olduğu işletmelerle genç yatırımcılar arasında zirvedeki yerini koruyan Altındiş Gayrimenkul Yatırım Şirketinin sahibi Hüsnü Altındiş, Aydın ve Çeşme’de açmış olduğu gayrimenkul ofisleriyle emlak sektörüne farklı bir boyut kazandırdıklarını ve sloganlarının “Sektörde güven, emlakta prestij” olduğunun altını çizdi.

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen her bir müşterileri için yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Altındiş, bu sektör de her zaman en iyi düzeyde hizmet sunarak tercih edilen ve akla gelen ilk marka olmak istiyoruz. Altındiş Gayrimenkul ailesi olarak kesintisiz, yüksek kaliteli hizmeti, güncel ve detaylı ilanlarımızla Aydın ve Çeşme’de gayrimenkul sektörünün nabzını tutmaktayız. Bugüne kadar ticaret hayatımda hiç bir zaman olanlar ve yapılanlar üzerinden değil, yenilikçi politika izledim. Öncelikli hedefimiz bireysel ve kurumsal iş ortaklarımıza, müşteri memnuniyeti odaklı hem görsel ve aynı zamanda teknik olarak yüksek kalite de hizmet vermektir.

-RADİKAL KARARLAR ALDIK
Aydın’da İncirliova ve Efeler ilçesinde iki ofislerinin hizmet verdiğini belirten Altındiş, yaklaşık üç yıl önce radikal bir karar alarak İzmir Çeşme ilçesinde de gayrimenkul ofisi açarak hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Altındiş, “Yaklaşık sekiz yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veriyoruz. İlkelerimiz doğrultusunda sağlam ve doğru adımlar atarak sektörde faaliyet gösterdiğimiz bölgelerde kalite ve şeffaflıkla anılmak en büyük hedefimiz. Gayrimenkul danışmanlığı görevinin sadece alıcı ve satıcıyı bir araya getirmek olmadığını hatırlatan Altındiş, “Artık müşterilerin tam anlamıyla kurumsal tecrübe aradığını biliyoruz. Biz diyoruz ki değer üreten hizmetler yapıp müşterilerimizin her anında doğru çözümler üretmemiz gerekiyor.”



-ALTINDİŞ ÇEŞME’DE

Sekiz yıldır Aydın’da faaliyet gösteren markamızın 2021 yılının Şubat ayında Ege’nin parlayan yıldızı Çeşme ofisimizle birlikte attığımız adımla kendi markamız çatısı altında hedeflerimizi daha ileriye taşıyabilmek adına bir çok ilke imza attığımız harika bir adım oldu. Bu başarılarımız da bize katkısı olan başta ailemize, kıymetli müşterilerimize ve Altındiş iş ortaklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

-KENDİMİZİ SÜREKLİ YENİLİYORUZ

Kendimizi geliştirmemiz lazım. Artık bu işler ben 10 yıldır 20 yıldır bu işi yapıyorum hallederiz demekle olmuyor. Altındiş ailesi olarak yapmış olduğumuz işe ve müşterilerimize saygı duyaraktan her fırsatta sektörümüzle ilgili eğitim, seminer, sunumlar ve fuarlara katılım sağlıyoruz.

Bu başarıda büyük pay sahipleri olan Hüsnü Altındiş’in kardeşi Ömer Faruk Altındiş ve kuzeni Recep Altındiş’te, ekip olarak hep beraber çok çalıştıklarını ve başarılı işlerin altına imzalarını atacaklarını kaydetti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ