05.10.2024 - Sektör Aydın
REKLAM ALANI

Aksoy Oto’nun yeni markası; Adelante

Aksoy Oto’nun yeni markası; Adelante

Madeni yağ ve filtre sektöründeki bölge distribütörlükleri ile Aydın ve Muğla’da çok sayıda işletme ve firmanın tedarikçisi olan Aksoy Oto, kendine ait yeni markası Adelante ile üretime başladı.

1974 yılından bu yana madeni yağ, lastik, akü, oto bakım ürünleri sektöründe hizmet veren, 2001 yılından itibaren işletmeciliğini Kazım Aksoy’un yaptığı Aksoy Oto, ürün yelpazesini ve iş hacmini her geçen yıl genişletip, sektörünün Aydın ve Muğla’da faaliyet gösteren önemli toptancılarından biri oldu.
Çine’de doğan Aksoy Oto’nun, Aydın ve Muğla’da sektörün önemli aktörlerinden olma serüvenini anlatan işletme sahibi Kazım Aksoy, “1974 yılında babam İbrahim Aksoy tarafından kurulan firmamıza, babamızın sağladığı ticari güven üzerine hep yeni işler ve yenilikler ekleyerek büyüdük. 2001 yılına kadar madeni yağ sektöründe hizmet veren firmamız sektördeki değişime paralel doğrultuda madeni yağa ek olarak lastik, akü, jant, oto bakım ürünleri, oto aksesuar, oto elektrik malzemeleri, oto yıkamanın yanı sıra ürün yelpazesini genişletip, büyük perakendeci küçük toptancı konumuna geldi. 2005 yılında ilk şubesini açan firmamız, bugün teknolojik altyapısı, 2 depo, 2 servis hizmet alanı ve 1 oto market olmak üzere 2 bin metrekare alanda, sektöründe toptan ve perakende olarak emsallerine lider teşkil edecek şekilde hizmet vermektedir” diye konuştu.


4 MARKANIN BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜ

Aksoy Oto, madeni yağ, katkı, oto bakım ve servis ürünleri çeşitliğine sahip Dünyanın en iyi markalarından Almanya üretimi Liqui Moly markasının, ihracat ve iç pazarda Türkiye’nin yüz akı markalarından Dew Madeni Yağları’nın, yine sektöründe söz sahibi olan Özerşah Grup bünyesine ait Woil Oil madeni yağlarının Aydın ve Muğla Bölge Distribütörlüğünü alarak bölgede söz sahibi oldu. Madeni yağdaki gücü ile sektöründe güçlü, kaliteli ve bin 800’ün üstünde ciddi bir ürün çeşitliliği olan, aynı zamanda yağ, yakıt, hava ve polen filtre üreticisi Wunder Filter markasının da Yetkili Bölge Distribütörlüğünü de alan Aksoy Oto, sektörünün önemli tedarikçilerden.

“MÜŞTERİLERİMİZLE BİRLİKTE BÜYÜYORUZ”

Sahanın ve müşterilerinin talepleri doğrultusunda doğru zamanda, doğru ürünü ve doğru markayı bulup ürün çeşitliliğini arttırarak arz etmeyi hedeflediklerini söyleyen Kazım Aksoy, “Firmamız her geçen gün müşterileri ile birlikte büyüyerek hizmet ve güven çarkını otomotiv, ağır ticari, motosiklet, marin, iş makinası ve endüstriyel grupta tüm ekibiyle birlikte yöneterek sahada emsallerine örnek teşkil etmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

ADELANTE İLE HEDEF ÜRETİCİ FİRMA OLMAK

Sanayi, otomotiv, endüstri çarkında tüketici değil, üretici firma olmayı hedeflediklerini açıklayan Kazım Aksoy, “Aksoy Oto olarak bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerle kendi çatımız altında oluşturduğumuz ‘Adelante’ markası ile cam suyu, saf su, asitli su üretimine başladık. Hedefimiz Adelante markasının sektörde satışını gerçekleştirdiğimiz tüm ürünlerimizde sırası ile üretimini yapıp, önce bölgede, daha sonra tüm Türkiye’de tercih edilen bir marka haline getirmek ve raflarda yerini almasını sağlamak. Aksoy Oto, modern Ar-Ge çalışmaları ile sürekli olarak ürünlerini ve marka yelpazesini genişletmekte, hizmet verdiği sektördeki firmalara rasyonel yeni çözümler sunmakta, uyguladığı satış öncesi ve satış sonrası destek hizmeti ile doğru ürünün doğru yerde ve ekonomik şekilde kullanılması konusunda kuruluşları bilinçlendirerek yönlendirmektir’’ dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ